ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Εταιρεία εγγυάται για την καλή λειτουργία των μελανιών της και δεσμεύεται για την άμεση αντικατάστασή τους σε περίπτωση αστοχίας.

Σε περίπτωση προβλήματος επικοινωνήστε με την εταιρία εντος 20 ημερών από τη ημερομηνία παραλαβής και με δική μας χρέωση αποστέλλεται το  προϊόν και σας το αντικαθιστούμε εντός 2 ημερών, σε περίπτωση διαθεσιμότητας του συγκεκριμένου προϊόντος. 

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της Ευθυμιάδης Χαρ. Δημήτριος και ΣΙΑ ΟΕ.
Σε περίπτωση μη λειτουργίας του αναλώσιμου λόγω κακής χρήσης (σπάσιμο, εξωτερική φθορά) η βλάβης του εκτυπωτή, φωτοτυπικού, φαξ η εταιρία δεν αναλαμβάνει την αντικατάσταση του αναλώσιμου.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €80